All Hands On Deco
by Nicole Elshout
kinderworkshops
workshops
cursus op maat
Cursusaanbod
Cursusaanbod

 

cursusaanbod

Het cursusaanbod valt te verdelen in de kinderworkshops ,de workshops en de cursus op maat. (Voor meer informatie: klik dan op de onderwerpen links)

Kinderworkshops:

Vnl. op de woensdagmiddag worden er workshops voor kinderen gegeven. Dit is voor kinderen vanaf 7 jaar. Het maximaal aantal deelnemers is 7 per keer. 
De workshop duurt 1,5 uur. In de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven. Er zal o.a. gewerkt worden met wol, vilt en lapjes. We maken bijvoorbeeld een zwarte pietje, kuikentjes, een wolschilderijtje of een windlichtje. De workshop is inclusief iets te drinken, iets te snoepen en alle materialen.

 Workshops:

De workshops worden momenteel bij mij thuis in Scheveningen gegeven. Per cursus houd ik  een maximum van 7 deelnemers en een minimum van 4 deelnemers aan. We verwachten je om 19.15 uur en we starten stipt om 19.30 uur. De eindtijd is 22.00 uur met een maximale uitloop van een half uur.

Mochten er te weinig aanmeldingen zijn en mocht de workshopavond dus niet doorgaan, dan laat ik dit minimaal 4 dagen van te voren weten.

Zit de workshop, waarvoor je je wilt inschrijven, al vol dan laat ik het je zo snel mogelijk weten. Je wordt dan eventueel op de wachtlijst geplaatst voor het geval er iemand afvalt. Is er veel belangstelling voor een workshop dan kan er een tweede avond worden ingepland (meestal de donderdagavond).

Cursus op maat:

Wil je een cursus "op maat" bijvoorbeeld voor een (kinder)verjaardag of als onderdeel van een vrijgezellenfeestje dan kan dat natuurlijk ook. We spreken dan je wensen samen door, om er een leuke  passende cursus van te maken! Met een minimum van 6 deelnemers.

Cursusaanbod